CONSULTING RRA IMMOBILIARI és una despatx professional expert en consultoria i gestió immobiliària-patrimonial, oferint serveis i solucions integrals d’assessorament i gestió en el món immobiliari i patrimonial, amb la finalitat de satisfer totes les solucions que el client pugui tenir.

 

Aquest servei integral compren l’assessorament i gestió de la Propietat Horitzontal  (Comunitats de Propietaris) i la Propietat Vertical (Arrendaments), la comercialització d’immobles, serveis jurídics (especialment referits al món patrimonial),  posant  a l’abast dels nostres clients serveis tècnics, serveis d’assessorament laboral, assessorament fiscal i corredoria d’assegurances.

 

Són objectius de Consulting RRA Immobiliari assolir l’excel·lència i la qualitat del servei. Després de més de 40 anys d’experiència en el sector, Consulting RRA Immobiliari s’ha constituït com una empresa sòlida, eficaç i competitiva gràcies, entre altres aspectes, al factor humà del personal que hi treballa i col·labora, el treball en equip, la professionalitat, el tracte molt proper, transparent  i personalitzat vers als clients, el interès en la innovació així com la capacitat i solidesa financera.

Mostrar más

RESPONSABLES D'ÀREA

QUI SOM